• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Kjøpsbetingelser

Turtle Nordic
c/o Ledande Belysning AB
Berglundavägen 12C
70236 Örebro
Sverige
Telefon: +46 19 227237
E-post: [email protected]

Om Turtle Nordic / Ledande Belysning AB

Turtle Nordic er en merkevare under Ledande Belysning AB. Selskapet har base i Örebro og har eksistert siden 2013 og har siden starten solgt tilbehør til kjøretøy på det nordiske markedet. 

Bestillinger

Når kjøpet er gjennomført, vil en ordrebekreftelse bli sendt til deg i hvilket antall, type produkt, pris med mer som dukker opp. Vennligst sjekk innholdet i denne bekreftelsen og gi oss beskjed så snart som mulig hvis noe er feil. Den raskeste måten å kontakte oss på er via telefon eller e-post. 

Levering

Vår normale leveringstid er ca. 4-7 dager. For enkelte steder kan levering ta noen ekstra dager. Bestillinger lagt inn hos oss på helligdager før kl 12:00 sendes alltid samme dag. Ved ikke-innløste pakker belastes kunden for fraktkostnader og håndteringskostnader for bestilte varer. Vi belaster fra NOK 395 inkludert mva og oppover avhengig av gjeldende fraktkostnad.

Priser

Alle priser i butikken er oppgitt i SEK. Ev. Fraktkostnader beregnes i kassen ved betaling. Vi forbeholder oss retten til prisendringer forårsaket av prisendringer fra leverandøren, trykkfeil i prislisten og unøyaktigheter i priser på grunn av feilinformasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.

Angrerett, returer og reklamasjoner

Ved kjøp av varer på nettsiden har du som kunde en lovpålagt 14 -dagers angrerett som gjelder fra det øyeblikket du har mottatt en vare du har bestilt.
Les mer om returer og klager her...

Ansvarsfraskrivelse

Vi påtar oss intet ansvar for indirekte skader som kan oppstå pga. av produktet. Vi påtar oss intet ansvar for forsinkelser/feil på grunn av andre forhold ennfor selskapets rådende (Force Majeure) eller forsinkelse forårsaket av rederiet. Disse forholdene kan for eksempel være arbeidskonflikt, brann, krig, myndighetsvedtak, redusert eller ikke-eksisterende leveranse fra leverandøren. Videre tas intet ansvar for endringer i produkter/produktegenskaper som er endret av den respektive leverandøren og andre faktorer utenfor vår kontroll.

Produktinformasjon

Vi forbeholder oss retten for eventuelle typografiske feil på denne nettsiden og sluttsalg av Produkter. Vi garanterer ikke at bildene gjengir det eksakte utseendet til produktene da det kan oppstå en viss fargeforskjell avhengig av skjermen, bildekvaliteten og oppløsningen. Vi prøver alltid vårt beste for å eksponere produktene så korrekt som mulig.

Informasjon om informasjonskapsler

I henhold til loven om elektronisk informasjon må besøkende på et nettsted for personvernformål motta informasjon om at informasjonskapsler brukes. Informasjonen i informasjonskapselen kan brukes til å spore en brukers surfing. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å bli lagret på datamaskinen din for å gi tilgang til ulike funksjoner. Det er mulig å stille inn nettleseren din slik at den automatisk nekter informasjonskapsler. Mer informasjon finnes på Post- og teletilsynets nettsider.
Les mer om informasjonskapsler og vår personvernerklæring her...

Personlig informasjon  

Ved å handle hos Turtle Nordic / Ledande Belysning AB godtar du vår databeskyttelse politikk og vår behandling av dine personopplysninger. Vi beskytter personvernet ditt og samler ikke inn mer informasjon enn nødvendig for å behandle bestillingen din. Vi selger eller videreformidler aldri dataene dine til tredjeparter uten juridisk grunnlag. Ledande Belysning AB er behandlingsansvarlig for personopplysninger som du oppgir til oss som kunde. Dine personopplysninger behandles av oss for å kunne håndtere din bestilling og i de tilfellene du har etterspurt nyhetsbrev eller kampanjetilbud – for å kunne tilpasse markedsføringen til dine individuelle behov. Informasjonen nedenfor er et sammendrag av hvordan vi lagrer og behandler dataene dine i henhold til databeskyttelsesforordningen (GDPR).  

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all informasjon som direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person .

Hvilke data lagrer vi?

For å kunne administrere bestillingen din og svare på spørsmål knyttet til bestillingen din ( kundeservice) lagrer vi ditt for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kjøpshistorikk. Dataene dine lagres så lenge vi har et rettslig grunnlag for å behandle dataene dine, for eksempel for å oppfylle avtalen mellom oss eller for å overholde en rettslig forpliktelse etter for eksempel regnskapsloven.

Juridisk grunnlag

I forbindelse med et kjøp behandles dine personopplysninger for å fullføre avtalen med deg. Markedsføring, kampanjer og lignende utsendelser skjer med ditt samtykke eller i samsvar med vår personvernregler...

Hvilke data deles og til hvilket formål?

 • Betalingsleverandør
  Når du lager en kjøp, informasjon deles med vår betalingsleveringntör. Det som lagres er fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Velger du å betale med faktura, lagres også personnummeret hos betalingsleverandøren. Informasjonen lagres for å kunne gjennomføre kjøpet og for å beskytte partene mot svindel.  Betalingsleverandørene (betalingstjenestene) vi bruker er: Klarna.
 • Speditør
  For å levere bestillingene dine og fullføre kontrakten vår, må vi dele spesifikk informasjon med fraktselskapet. Det som deles med rederiet er fornavn, etternavn og adresseinformasjon for levering. E-postadresse og/eller mobilnummer kan også deles med rederiet for varsling. Fraktselskapene vi samarbeider med er: DHL, Postnord.
 • Nyhetsbrev
  Har du valgt å abonner på vårt nyhetsbrev e-postadresse er delt med vår nyhetsbrevleverandør. Dette for å kunne holde deg oppdatert med informasjon og tilbud for markedsføringsformål. Vi bruker MailChimp for å sende nyhetsbrev.
 • Retten til tilgang
  Du har rett til å motta utdrag fra all informasjon vi har om deg. Utdrag leveres elektronisk i et lesbart format.
 • Rett til retting
  Du har rett til å be oss om å oppdatere feil informasjon eller supplere informasjon som er ufullstendig.
 • Retten til å bli glemt
  Du kan når som helst be om at opplysningene om deg slettes. Det er få unntak fra retten til sletting, som om den må beholdes fordi vi skal oppfylle en juridisk forpliktelse (for eksempel etter regnskapsloven).

Ansvarlig for databeskyttelse

Ledandebelysning AB er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger på nettet lagre og sørger for at reglene følges.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker industristandarder som SSL/TLS og enveis hash-algoritmer for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon som personopplysninger og passord på en sikker måte.  Vi bruker en svensk plattform, Quickbutik med base i Helsingborg.

Endringer i de generelle vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vilkårene når som helst. Endringer i vilkårene vil bli lagt ut online på nettsiden. De endrede betingelsene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettsiden.

Tvist og lovvalg

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn til Forbrukerrådet der du bor. Part i saken er da selger, dvs. Ledandebelysning AB. Alle tvister løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt verneting. Det vil normalt si i nærheten av der du bor.

Falske bestillinger

Alle falske bestillinger og svindelforsøk vil bli anmeldt til politiet. Ledende belysning samarbeider med politiet og frigir all informasjon for å være til hjelp i etterforskningen.