• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Om oss

Hvordan det begynte

Det var da vi fant en produsent av takstativer av høy kvalitet, at vi innså at det manglet et godt og troverdig alternativ til de større og dyrere merkene på det nordiske markedet. Vi importerte vår første forsendelse til Sverige og innså raskt at takstativet lever opp til alle forventningene som en bruker kan ha, og salget tok fart. Når vi begynte å spørre våre kunder hva de syntes om takstativet vårt, og om oss på Turtle Nordic, innså vi at vi traff blink - det nordiske markedet var klart for en ny leverandør av takstativer som kunne levere raskt, til riktig pris og med virkelig rask og kunnskapsrik støtte.

Hvor er vi?

Vi på Turtle Nordic, som er en del av Ledandebelysning AB,  har vårt nordiske lager i Örebro, og det er herfra vårt team med spesialister hjelper deg med ditt kjøp av takstativer, takbokser, skistativ, sykkelstativ, tak kurver og andre tilbehør. Når din bestilling kommer til oss, håndterer vi den vanligvis innen bare noen timer, noe som gjør at du nesten alltid får din bestilling levert innen bare noen dager.

Hvorfor navnet Turtle?

Vi får ofte spørsmål om hva navnet Turtle står for, og hva logoen betyr. Svaret er ganske enkelt at lik skilpaddens skall sies å romme skilpaddens bagasje, skaper vi plass for all den pakkingen du trenger å ha med deg på reisen. Logoen er et skilpaddeskall, og skilpadde på engelsk oversettes til turtle. Enkelt, ikke sant?