• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Takstativ og lasteholder for BMW

Med våre takstativ for BMW får du enestående ytelse til en overkommelig pris. Vårt fokus på stillegående drift og aerodynamisk design sikrer en jevn og stille kjøreopplevelse samtidig som vi gir god plass til å transportere bagasjen, sportsutstyret eller annet tilbehør.

For å gjøre det enda bedre tilbyr vi deg en sikker 30-dagers åpen kjøpspolicy. Dette betyr at du kan være helt fornøyd med valget ditt. I tillegg er vi stolte av å tilby en solid 5-års garanti, som gir deg langvarig kvalitet og pålitelighet.

Når det kommer til installasjon, trenger du ikke bekymre deg for hvilken type rekkverk din BMW har. Vi tar vare på det for deg! Med vårt enkle filter eller ved å slå opp din bilmodell i produktlisten vår sikrer vi at du får riktig type feste og riktig lengde på takstativene for akkurat din bilmodell.

Bestill takstativet i dag og du kan forvente rask levering.

Oppdag takstativene våre for BMW

Våre takstativ for BMW er produsert med nøyaktighet og kvalitet i tankene. Laget av anodisert aluminium og høykvalitets ABS-plast, gir de holdbarhet selv ved lave temperaturer. Vi har også behandlet hver bolt og skive med en rustbeskyttelse for å møte nordiske forhold der det brukes salt på veiene.

TÜV-godkjente takskinner for ekstra høy sikkerhet

For at du skal føle deg trygg, tilbyr vi TÜV-godkjente takstativ og lastbærere for BMW. TÜV er en anerkjent tysk organisasjon som utfører strenge tester og inspeksjoner for å sikre høy kvalitet og sikkerhet. Våre produkter har gjennomgått omfattende testing, inkludert belastningstester og holdbarhets- og sikkerhetskontroller, for å bli TÜV-godkjent. Med denne godkjenningen kan du være sikker på at takskinnene våre oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

Installasjonsveiledning for enkel installasjon

Vi ønsker å gjøre installasjonen så enkel som mulig for deg. Derfor har vi laget spesifikke monteringsanvisninger for hver bilmodell. På hver produktside finner du riktige instruksjoner for riktig montering av takstativet på din BMW. Med våre klare instruksjoner kan du raskt og trygt montere takstativet på bare noen få minutter.

Ofte stilte spørsmål og svar om takstativet til BMW

Er du usikker på hvilket takstativ som passer til din BMW? Eller trenger du veiledning om montering av tilbehør på takstativet? Vi forstår at det kan være mange spørsmål angående takbøyler spesielt for BMW. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar for å hjelpe deg på veien.

Hvilke takstativ passer til min BMW?

Vi har takstativ som er spesialdesignet for BMW-modeller. Bruk filteret eller produktlisten vår for å finne det riktige takstativet for din BMW.

Hvor mye vekt kan du ha på taket på en BMW?

Sjekk din BMWs registreringsbevis for å se maksimal vekt for taket. Vanligvis er den rundt 75 kg.

Finnes det takstativ som passer til BMWer uten takskinner?

Ja, vi tilbyr takstativ designet for BMWer uten skinner. Vi har spesialfester for disse bilene.

Hvordan monterer jeg takstativene på min BMW uten skinner?

For BMWer uten skinner kan du bruke våre braketter som enkelt monteres i forhåndsmonterte gjenger på taket.

Hvilket tilbehør kan jeg montere på takstativene?

Du kan montere tilbehør som sykkelstativ, kanostativer, takbokser, lastestopper og mer på våre takstativ som er kompatible med BMWer.< /p>

Hvilken brakett trenger jeg for å montere takstativene på min BMW?

Avhengig av din BMW-modell trenger du riktig type brakett. Vi har allerede tenkt på dette, så bruk filteret eller produktlisten vår for å finne riktig takstativ med riktig brakett for din BMW.

Er det forskjellige lengder på takstativene? Hvordan vet jeg hvilken lengde jeg trenger?

Takstativ kommer i forskjellige lengder for å passe til forskjellige BMW-modeller. Bruk filteret eller produktlisten vår for å finne riktig lengde på takstativet for din BMW.

Kan jeg velge mellom forskjellige farger på takstativ?

For å gi deg valgmuligheter tilbyr vi svarte eller tradisjonelle aluminiumstakstativ for BMWer – uten ekstra kostnad. Vi streber etter å tilby både funksjonalitet og visuelt tiltalende design som passer til din BMW og forbedrer kjøreopplevelsen din.

Hvordan sikrer jeg at takstativet er kompatibelt med min BMW-modell?

Vi garanterer at takstativene våre er kompatible med BMW-modeller ved å levere riktig type brakett og riktig lengde på takstativet. Du kan være trygg på at takbøylene våre passer til din BMW.

Hvilket takstativ bør jeg velge for min BMW?

Du bør vurdere faktorer som lastekapasitet, design, installasjonssystem og pris.