• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Takstativ og lasteholder for Lexus NX

Maksimer plassen i din Lexus NXmed våre høykvalitets takstativ skreddersydd for Lexus NX. Vi tar hensyn til de spesifikke egenskapene til bilen for å garantere perfekt passform og høyeste kvalitet og sikkerhet. Det er enkelt å finne riktig takstativ - bare velg din bilmodell og oppdag det perfekte takstativet for dinLexus NX.

Når du kjøper takskinner og lasteholdere til din Lexus NX, er fire braketter, to aluminiumsskinner, låser og nøkler inkludert. I tillegg sender vi en manual for å lette monteringen av takstativet.

Alt du trenger å vite om våre takstativ til Lexus NX

Alle våre takstativ til Lexus NXer laget av pulverlakkert aluminium og plastdelene er støpt av høykvalitets ABS-plast, som gir holdbarhet selv ved lave temperaturer. Hver bolt og skive er behandlet med et beskyttende lag rustbeskyttelse, noe som er spesielt viktig i Norden hvor det brukes salt på veiene våre. 

TÜV-godkjente takskinner for ekstra høy sikkerhet

Vi i Turtle Nordic legger stor vekt på sikkerheten til våre kunder. Derfor er vi stolte over å kunne kunngjøre at alle våre takstativ og lastbærere til Lexus NXer testet og godkjent av den anerkjente tyske organisasjonen TÜV. TÜV står for Technischer Überwachungsverein og er en uavhengig organisasjon som utfører strenge tester og inspeksjoner av takskinner for å sikre at de oppfyller høye kvalitets- og sikkerhetskrav. For å bli TÜV-godkjent må våre takstativ og lastbærere gjennomgå omfattende testing og inspeksjoner, inkludert grundige lasttester og kontroller av produktets holdbarhet og sikkerhet.

Derfor kan du føle deg trygg når du velger å kjøpe våre takstativ og lasteholdere til din Lexus NX, siden de er testet og godkjent av en av de mest anerkjente organisasjonene innen produkttesting og sertifisering.

Installasjonsveiledning for enkel installasjon

Vi forstår at montering av takstativ kan være en utfordring for mange bileiere. Derfor har vi laget klare og enkle monteringsanvisninger som er spesifikke for hver bilmodell. Dette betyr at du kan være sikker på at du får de riktige instruksjonene for riktig montering av takstativet på din Lexus NX. For å sikre at du har tilgang til de riktige instruksjonene for din bilmodell, er installasjonsinstruksjoner tilgjengelig på hver produktside for våre Lexus NXtakstativ og takstativ. På denne måten kan du enkelt følge instruksjonene og montere takstativet sikkert og riktig. Med vår enkle monteringsanvisning kan du få installert ditt nye takstativ på bare noen få minutter.

Vi förstår att montering av takräcke kan vara en utmaning för många bilägare. Därför har vi tagit fram tydliga och enkla monteringsanvisningar som är specifika för varje bilmodell. Detta innebär att du kan vara säker på att du får rätt anvisningar för att korrekt montera takräcket på din Lexus NX. För att säkerställa att du har tillgång till rätt anvisningar för din bilmodell, finns monteringsanvisningarna tillgängliga på varje produktsida för våra takräcken och lasthållare till Lexus NX. På så sätt kan du enkelt följa anvisningarna och montera takräcket på ett säkert och korrekt sätt. Med våra enkla monteringsanvisningar kan du ha ditt nya takräcke monterat på bara några minuter.