• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Takstativ og lastbærer

Med våre takstativ får du enestående ytelse til en overkommelig pris. Vårt fokus på stillegående drift og aerodynamisk design sikrer en jevn og stille kjøreopplevelse samtidig som vi gir god plass til å transportere bagasjen, sportsutstyret eller annet tilbehør.

For å gjøre det enda bedre tilbyr vi deg en sikker 30-dagers åpen kjøpspolicy. Dette betyr at du kan være helt fornøyd med valget ditt. I tillegg er vi stolte av å tilby en solid 5-års garanti, som gir deg langvarig kvalitet og pålitelighet.

Når det kommer til installasjon, trenger du ikke å bekymre deg for hvilken type rekkverk bilen din har. Vi tar vare på det for deg! Med vårt enkle filter eller ved å slå opp din bilmodell i produktlisten vår sikrer vi at du får riktig type feste og riktig lengde på takbøylene for akkurat din bilmodell.

Bestill takstativet i dag og du kan forvente rask levering innen 2-5 virkedager.

Oppdag takstativen våre

Våre takstativ er produsert med presisjon og kvalitet i tankene. Laget av anodisert aluminium og høykvalitets ABS-plast, gir de holdbarhet selv ved lave temperaturer. Vi har også behandlet hver bolt og skive med en rustbeskyttelse for å møte nordiske forhold der det brukes salt på veiene.

TÜV-godkjente takstativ for ekstra høy sikkerhet

For din trygghet er alle takstativene våre TÜV-godkjente. Våre produkter har gjennomgått omfattende testing, inkludert belastningstester og holdbarhets- og sikkerhetskontroller, for å bli TÜV-godkjent. Med denne godkjenningen kan du være sikker på at takstativen våre oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

Installasjonsveiledning for enkel installasjon

Vi ønsker å gjøre installasjonen så enkel som mulig for deg. Derfor har vi laget spesifikke monteringsanvisninger for hver bilmodell. På hver produktside finner du riktige instruksjoner for riktig montering av takstativet. Med våre klare instruksjoner kan du raskt og trygt montere takstativet på bare noen få minutter.

Spørsmål og svar om takstativ

Er du usikker på hvilket takstativ som passer til bilen din? Eller trenger du veiledning om montering av tilbehør? Vi forstår at det kan være mange spørsmål angående takstativ og bruken av dem. Derfor har vi satt sammen noen vanlige spørsmål og svar for å hjelpe deg på veien.

Hvilke takstativ passer til bilen min?

Vi har takstativ som passer til de fleste bilmodeller. Bruk filteret eller produktlisten vår for å finne riktig takstativ for bilen din.

Hvor mye vekt kan du bære på taket av en bil?

Sjekk bilens registreringsbevis for å se maks vekt for taket. Vanligvis er den rundt 75 kg.

Finnes det takrails som passer til biler uten takrails?

Ja, vi har takrails som passer til biler uten takrails. Vi tilbyr spesialfester for disse bilene.

Hvordan monterer jeg takstativ uten skinner?

For biler uten skinner kan du bruke våre braketter som er montert i ferdigmonterte gjenger på taket av bilen.

Hvilket tilbehør kan jeg montere på takstativet?

Du kan montere tilbehør som sykkelstativ, kanostativer, takbokser, lastestopper og mer på våre takstativ.

Hvilken brakett trenger jeg for å montere takstativet på bilen min?

Avhengig av bilmodellen din trenger du riktig type brakett. Vi har allerede tenkt på dette, så bruk filteret eller produktlisten vår for å finne riktig takstativ for bilen din.

Kan jeg bruke takstativet til å transportere sykler eller andre gjenstander?

Ja, du kan bruke takstativet til å transportere sykler og andre gjenstander. Vi har kompatibelt tilbehør til dette formålet.

Er det forskjellige lengder på takstativen? Hvordan vet jeg hvilken lengde jeg trenger?

Takstativen kommer i forskjellige lengder. Vi har allerede tenkt på dette, så bruk filteret eller produktlisten vår for å finne riktig takstativ for bilen din.

Kan jeg velge mellom forskjellige farger på takstativen?

For å gi deg enda større valgfrihet tilbyr vi deg muligheten til å velge mellom svarte eller tradisjonelle aluminiumsfargede takstativ – uten ekstra kostnad .  Vi streber etter å tilby både funksjonalitet og visuelt tiltalende design for å møte dine behov og forbedre kjøreopplevelsen.

Hvordan sikrer jeg at takstativet er kompatibelt med bilmodellen min?

Vi sikrer at takstativet er kompatibelt med din bilmodell ved å levere riktig type brakett og riktig lengde på takstativene. Du kan være trygg på at takbøylene våre passer til bilen din.

Hvilket takstativ skal jeg kjøpe?

Det beste takstativet å kjøpe avhenger av dine spesifikke behov og bilmodell. Du bør vurdere faktorer som lastekapasitet, design, installasjonssystem og pris.

Kan bilen min ha takstativ?

I prinsippet kan de fleste biler ha takstativ, men det kan være unntak. Det er best å sjekke bilens dokumentasjon eller konsultere produsentens anbefalinger for å være sikker.