• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Turtle skiholder for takstativ skaper mer plass i bilen

Fest skiene til bilens takstativ med skiholdere fra Turtle. Denne løsningen er veldig praktisk og krever ikke takboks som ofte øker vindmotstanden og vindstøyen ved kjøring. Med skiholdere på takstativet, tilpasset 4 par ski, kan du enkelt og raskt legge skiene på taket før turen og deretter transportere skiene både stille og effektivt.  Den låsbare konstruksjonen sikrer at skiene dine er trygge selv når du lar dem stå på biltaket. 

Turtle Apex skiholder er tilgjengelig for 4 par ski eller 2 snowboard.


Funksjoner og fordeler:

  1. Robust konstruksjon: Turtle Apex skiholderen er laget av høykvalitets og lette materialer som garanterer holdbarhet og lang levetid. Uavhengig av værforhold eller terreng kan du stole på at skiene dine er godt festet.

  2. Enkel installasjon: Installasjonen er enkel og jevn, gjennom T-spormontering. Bare følg de klare instruksjonene, så har du skistativene klare på kort tid.

  3. Beskyttende design: Turtle Apex skiholderen er designet med et intelligent sikkerhetssystem som minimerer risikoen for skade på skiene og takstativet. De gummibelagte grepene sikrer en fast passform for forskjellige skistørrelser og -typer.

  4. Sikker transport: Med Turtle skiholderen kan du være sikker på at skiene dine transporteres trygt og stabilt. De låsbare funksjonene på holderne og skiene gir ekstra sikkerhet under turen.

  5. Plassbesparende design: Den kompakte utformingen av skiholderne lar deg optimere plassen til takstativet og også montere andre taklastprodukter eller laster ved siden av skiholderne.

  6. Estetisk tiltalende: Turtle forstår viktigheten av å kombinere funksjonalitet med estetikk. Den moderne og stilige designen til skiholderne utfyller bilen din og gir den et sporty utseende.

Enten du er på vei til bakkene eller på en eventyrlig vintertur, vil Turtle Apex skiholderen være din pålitelige partner for trygg transport av skiene dine. Velg Turtle – der funksjonalitet, sikkerhet og stil smelter sammen for å skape den perfekte skiopplevelsen.