• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Sykkelholder - Turtle PRO-S for en sykkel

  • 1 690 NOK

Sykkelholderen fra Turtle gjør det trygt og enkelt å transportere sykkelen på taket av bilen.


På lager
30 dager åpent kjøp
Gratis frakt
5 års garanti
Gratis returfrakt
Artikkelnummer: 999001
Leverandør: Turtle Nordic

Sykkelholderen fra Turtle lar deg transportere sykkelen på taket av bilen med takskinnene med t-spor som bæreren til sykkelholderen. Du trenger ikke kjøpe en dyr og tung sykkelholder til hengerfestet. Legg til ett, to, tre eller til og med fire sykkelstativ parallelt på taket av bilen med en hvilken som helst takskinne med 20x20 mm T-spor og nyt å sykle med alle familiemedlemmer på ferie. 

Turtle PRO-S er laget av høykvalitets eloksert aluminium og sterke ABS-plastdeler for å trygt bære sykkelen på veien til nye eventyr. 

Rammegrepsdesignet gjør at du enkelt kan stramme og løsne sykkelen fra bunnen av sykkelstativet, lett tilgjengelig. Den sterke og fleksible sykkelrammeholderen sørger for at nesten alle sykler kan transporteres trygt. 

Sykkelhjulene er festet med stropper som er enkle å stramme til holderen. Avstanden mellom hjulene kan enkelt justeres på sykkelholderrammen.

Turtle PRO-S sykkelholder kommer med et veldig sterkt låsbart grep for å feste sykkelen til holderen, og selve sykkelholderen kan låses til takstativet for å sikre at sykkelen oppbevares trygt på taket av bilen din.

Når sykkelstativet ikke er i bruk, foldes armen enkelt ned langs sykkelstativet, og det er ekstremt enkelt å fjerne sykkelstativet fra takstativet takket være T-sporfestet. 


Spesifikasjon: 

Maksimal rammediameter: Rund ramme - 20-80 mm / Oval ramme 80x100 mm
Maksimal hjuldimensjon: 29 tommer
Kompatibel med sykkelramme i karbonfiber?: Ja
Maksimal sykkelvekt: 20 kg
Materialer: Anodisert aluminium og ABS-plastdetaljer
Antall sykler per holder: 1
Kompatibilitet med takskinne: T-spor 20x20 mm inkl. Thule, Yakima og mange flere produsenter
Dimensjoner: 148 x 32,5 x 8 cm (LxBxH)


Installasjonsinstruksjoner: 


Manual

Last ned håndboken >>

 Informasjon om VOEC

Vi sender varen din til deg i henhold til reglene for VOEC, noe som betyr at du ikke trenger å betale merverdiavgift eller toll ved import til Norge. Du betaler merverdiavgiften i forbindelse med kjøpet, og vi betaler deretter merverdiavgift til norske Skatteetaten. Du betaler ikke tollavgift for varer med en verdi under 3000 NOK. Vi sender ordren din direkte til deg eller ditt nærmeste utleveringssted. Har du spørsmål om VOEC, kan du lese mer om dette her: VOEC, Skatteetaten