• Gratis frakt.5 års garanti.
Bestillinger før kl 12:00 sendes samme dag.

Lastestopp Turtle for takstativ - 4-pak

  • 999 NOK

T-spor lastestopp fra Turtle som passer til alle takstativ på markedet som har standard 20 X 20 mm T-spor, inkludert Turtle Air, Thule Wingbar og mange flere.

På lager
30 dager åpent kjøp
Gratis frakt
5 års garanti
Gratis returfrakt
Artikkelnummer: 220629123296
Leverandør: Turtle Nordic

T-spor lastestopp som passer til alle takstativ på markedet som har standard 20 X 20 mm T-spor, inkludert Turtle Air, Thule Wingbar og mange flere. 

Bruk lastestopperen for lettere å transportere tre, rør eller andre lange gjenstander på taket av bilen. Du surrer enkelt lasten din ved å bruke strammestropper som tres gjennom løkkene til lastestopperen på forskjellige nivåer. Plasseringen av lastestopperen på takstativet justeres enkelt ved å løsne litt på de gule knottene, skyve stopperen langs T-sporet til ønsket posisjon og deretter stramme knotten. 

Lastestoppene fra Turtle er laget av slagfast ABS-plast og de medfølgende boltene er korrosjonsbeskyttet for å vare i mange år fremover, selv på våre salte veier her i Norden. 

Pakken inkluderer 4 lastestoppere samt T-sporbolter og knotter som brukes til å feste stopperne på toppen av takstativet.

Informasjon om VOEC

Vi sender varen din til deg i henhold til reglene for VOEC, noe som betyr at du ikke trenger å betale merverdiavgift eller toll ved import til Norge. Du betaler merverdiavgiften i forbindelse med kjøpet, og vi betaler deretter merverdiavgift til norske Skatteetaten. Du betaler ikke tollavgift for varer med en verdi under 3000 NOK. Vi sender ordren din direkte til deg eller ditt nærmeste utleveringssted. Har du spørsmål om VOEC, kan du lese mer om dette her: VOEC, Skatteetaten